Skip to main content
home-page

Afgelopen activiteiten

VISIEWORKSHOP
27 februari 2023 – Kasteel Tillegem, Sint-Michiels (Brugge)

Tijdens de visieworkshop geven we samen met belanghebbenden vorm aan een toekomstvisie voor historische landgoederen. Alles over het verloop van deze workshop vind je hier terug.

 

STUDY VISIT INNOCASTLE
26-29 april 2022 - Bulskampveld

We heten de internationale partners van Innocastle welkom in Bulskampveld tijdens een vierdaags studiebezoek. De eerste dag staat in het teken van het onroerenderfgoedrichtplan. We bezoeken enkele landgoederen en sluiten af met een workshop over verbindende initiatieven tussen landgoederen en hun omgeving. Het verslag vind je hier terug.

 

ONDERTEKENING INTENTIEVERKLARING
21 februari 2022 – Kasteeldomein Drie Koningen, Beernem

Vlaams minister voor Onroerend Erfgoed Matthias Diependaele ondertekent samen met vijftien partners de intentieverklaring van het onroerenderfgoedrichtplan historische landgoederen. Hiermee engageren de ondertekenaars zich om samen een toekomstvisie voor historische landgoederen te maken.

 

STARTCOLLOQUIUM
5 november 2020 – Digitaal

We geven het startschot van het onroerenderfgoedrichtplan – volledig coronaproof – met een digitaal startcolloquium. We stelden het onroerenderfgoedrichtplan voor en peilen naar de noden en verwachtingen van een 70-tal aanwezige partners. Het verslag van deze boeiende startsessie kan je nalezen..